>
BIOSHQIP
Biografia
Në Dhjetor 1989, Mustafa Mehja merr pjesë në Festivali i 28-të në RTSH me këngën "M'u Ndez Një Mall".

Në Dhjetor 1990, Mustafa Mehja & Irena Ciceri marrin pjesë në Festivali i 29-të në RTSH me këngën "Ere E Vendelindjes".

Në Maj 1992, Mustafa Mehja merr pjesë në Këngët E Stinës 1992 me këngën "Zëri I Shpirtit Tim".

Në Dhjetor 1993, Mustafa Mehja merr pjesë në Festivali i 32-të në RTSH me këngën "Java E Dashurise".

Më datë 18 Dhjetor 2018, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Bjondina".

Më datë 20 Shkurt 2019, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Per Ty Martanesh".

Më datë 14 Tetor 2019, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Potpuri Shqiperise Se Mesme 2019".

Më datë 7 Gusht 2020, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Gairet".

Më datë 8 Gusht 2020, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Jam Djale Shes Basma".

Më datë 13 Gusht 2020, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Nji Lulisht Me Trendafila".

Më datë 10 Nëntor 2020, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Me Zemer Shijaksi".

Më datë 3 Qershor 2021, Mustafa Mehja publikon videoklipin "Kur Pata Nji Lule Te Bukur". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Isuf Myzyri.

Më datë 16 Qershor 2021, Mustafa Mehja & Fjorenca publikojnë videoklipin "Mos U Maj Kurr, Se Je". Muzika e këngës u punua nga Gezim Mneri, teksti u shkrua nga Anila Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Gezim Mneri.