>
BIOSHQIP
  • Muharrem Ahmeti Me Bmw X6, 100 Mijë Euro
    14-12-2014
    Dikur reklamonin pasurinë e tyre, përfshirë këtu makina luksoze dhe gjëra të tjera, ndërsa tani këngëtarët e njohur siç duket nuk e kanë atë status, sepse nuk fitojnë më si më parë. Flitet se shumat të cilat vetë ata i publikojnë sikur i marrin nëpër koncerte, janë vetëm truke marketingu, për të mos rënë në sy se nuk kanë mbrëmje muzikore dhe nuk shkojnë për pak para, pasi troç ta themi, tallavaja ua ka marrë atyre punën. Duetet e stilit të Sabianit, Mandit, Silvës, Dafit, përfshirë këtu edhe futjen e Kallashit në skenën muzikore, ...
    ★★★★★
{{ page + 1 }}/{{ pages }}