>
BIOSHQIP
Biografia
Gramoz Ahmetaj, emri skenik (Mozzi) eshte nje kengetar nga qyteti Prizrenit i cili ka shume koh qe merret me muzik. Puna dhe perkushtimi ne Muzik qe ai po e ben dhe ne kete mosh kaq te re do te jet nje rrug e lodhshme dhe e gjat per te dhe shpresojm qe do i kaloj veshtersit qe te arrij kulmin e suksesit.

Me 17 Shtator 2017, ai lancoi kengen e tij te pare ne bashkepunim me Manjola Ahmetaj me titull "Pi Shprehna Fletes".

Me 5 Tetor 2017, ai lancoi edhe nje kenge solo me titull "Sa Tkam Dasht".

Më datë 9 Prill 2018, Mozzi publikon videoklipin "Maturant" solo kete keng ai ia dedikon shkolles se tij te cilen i ka kaluar 3 vjet se bashku me shoqnin e tij.

Tani se shpejti do presim edhe projekte tjera qe do ti sjall ai gjat veres.

Më datë 20 Gusht 2018, Mozzi publikon videoklipin "A Kemi Mu Pa". Muzika e kenges u punua nga ExStudio, kurse teksti u shkrua nga vet artisti Mozzi.

Më datë 27 Tetor 2018, Mozzi publikon videoklipin "Me Ty". Muzika e kenges u punua nga ExStudio dhe teksti u punua nga vet Mozzi.

Më datë 15 Qershor 2019, Mozzi publikon videoklipin "Sa Keq".

Më datë 31 Gusht 2019, Mozzi publikon videoklipin "Ajo".

Më datë 25 Dhjetor 2019, Mozzi publikon videoklipin "Dimri Me Ty".

Më datë 29 Maj 2021, Mozzi publikon videoklipin "M'ke Mungu", në bashkëpunim me E2Uardën. Teksti i këngës u shkrua nga Mozzi.
DËRGOI: