>
BIOSHQIP
Biografia
Morina.diablO (lindur si Pajtim Morina), i njohur gjithashtu si M.D eshte reper dhe producent shqiptar nga Kosova, i lindur ne Therande. Ne vitin '96 zhvendoset ne Prishtine, ku edhe ka kryer shkollen fillore dhe ate te mesme. Tani eshte ne studime. Njihet si njeri nga themeluesit e rap klanit B2D (Born 2 Die Family). Karriera e tij muzikore filloi ne vitin 2003, ku se bashku me McLumi-n filluan te shkruanin tekste, te cilat per shkak te kushteve materiale nuk u regjistruan ate kohe. Ne vitin 2008 bashke me disa nga shoket e tij formuan klanin B2D nen studion PMRecords.

KARRIERA:
M.D kishte tekste te shkruara qe nga viti 2003 dhe pas 5 viteve kur u themelua B2D, ai filloi vrullshem duke publikuar 10 kenge te njepasnjeshme dhe 1 freestyle. Ne dhjetor te po atij viti ai regjistroi solo Mixtape-in e pare te titulluar "N'parathanje t'rapit" qe mendohet te jete njeri nder sukseset me te medha te tij. Pas atij mixtape ai vazhdon me kenge single, si dhe paralajmeron per ardhjen e mixtape-it te dyte, qe mendohet se do te titullohet "Kapitulli 1".
Njihet ndryshe edhe si njeri nder reperet qe perdor shume fjale eksplicite, dhe si nje reper qe nuk i'u priton 'beef'-ave.
Kenga me e sukseshme e tij mendohet te jete "S'ka rrezik".

BORN 2 DIE FAMILY
Ne vitin 2008 M.D se bashku me McLumin, Grande Kosowarin dhe Shkelzenbeun formuan klanin B2D. Me vone ketij klani i'u bashkuan edhe te tjere, e gjithashtu ne kete klan u shkrin edhe grupi qe deri atehere njihej si 'UndeGhetto'. Tani ky klan numeron 12 anetar.


DISKOGRAFIA (Jo e plote)
'Dosta perjete'
'Vetevendosje'
'Matura'
'Po du'
'Trrzoj'
'Kujtime'
'Ku e ki venin'
'Neper pluma ft. Trioll'G'
'N'tripa'
'Skit'
'Real Hip Hop'
'I njejti'
'N'burg ft. Robber'
'N'Parathanje t'Rapit'

DËRGOI: