>
BIOSHQIP
Biografia
Në Qershor 2003, Mimoza Nelaj merr pjesë në PoliFest 2003 me këngën "Shko".

Në Korrik 2008, Mimoza Nelaj merr pjesë në Çelësi Muzikor 2 me këngën "Merrëm".

Më datë 4 Dhjetor 2012, Mimoza Nelaj publikon videoklipin "Funksioner".

Më datë 29 Tetor 2014, Mimoza Nelaj publikon videoklipin "Cka Po Don".

Më datë 31 Tetor 2018, Agim Gerguri & Mimoza Nelaj publikojnë videoklipin "Nostalgji".

Më datë 6 Dhjetor 2018, Mimoza Nelaj publikon videoklipin "Sa Halle E Probleme".

Mimoza Nelaj ka njoftuar se më datë 16 Shtator 2022, do publikojë videoklipin "Ma Mirë Pa Ty". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Avni Qahili.

Më datë 16 Shtator 2022, Mimoza Nela publikon videoklipin "Ma Mirë Pa Ty". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Avni Qahili.

Më datë 29 Tetor 2022, Mimoza Nela & Musli Kuqi publikojnë videoklipin "A T'pëlqen A S'të Pëlqen". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Ramadan Selimi, ndërsa tekstin e shkroi Avni Qahili.