>
BIOSHQIP
Biografia
Menduh Allajbeg ka perfunduar shkollen fillore "Emin Duraku" ne Prizren. Kurse tani vijon ne shkollen e mesme "Medreseja Alauddin" Prizren. Babai i ka vdekur para se te lindte. Kete talent per kendim e ka patur qysh ne vegjeli dhe ka vendosur qe te vazhdoje me kendimin e ilahive. Jeton me nenen dhe vellaun e tij. Synon qe te ardhmen tebej nje album.

Më datë 5 Maj 2014, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Ty Tkam Nënë Edhe Babë".

Më datë 8 Korrik 2014, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Ska Ma Mir Se Ramazan".

Më datë 18 Qershor 2015, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Amanet Prej Babës Tim".

Më datë 6 Maj 2019, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Pse Namazin".

Më datë 29 Shkurt 2020, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Për Sunnetin".

Më datë 10 Prill 2021, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Allah O Nur". Muzika e këngës u punua nga Naim Qukiqi, ndërsa teksti u shkrua nga Fatmir Muja.

Më datë 15 Shtator 2021, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Pejgamberi I Ummetit".

Më datë 28 Shkurt 2022, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Gurbetçari".

Më datë 3 Prill 2022, Menduh Allajbeg publikon videoklipin "Ty T'madhëroj". Muzika e këngës është shkruar nga vetë Menduh Allajbeg.