>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2004, Mc Mimo del për herë të parë në skenë. Inshte një bashkëpunim mes Tingulli 3, Nora Istrefit dhe Mc Mimo me këngën "Muzika Jonë".

Në Prill 2005, Viagra & Mc Mimo marrin pjesë në Top Fest 2 me këngën "Na Jem", e cila u bë goxha e dëgjuar në atë kohë. Që nga Top Fest 2 kur ajo ishte 18 vjeçe, nuk kemi parë më asnjë projekt të ri nga Mc Mimo.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}