>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i Tij i Vertet eshte RELAN. Si Fillim Ja nisi te Shkruante tekste ne vitin 2006 / po atehere nuk i kishin kushte per muzik si Studio e gjera tjera, aj inqizonte demo ne radion, mixeta e sene tjera, po atehere nuk i vlente muzika. Po ja nissi te rritej dhe pasi shkonte ne shkolle dhe si problem e kerkonte policia shum here. Ai e la shkollen ne klas te 7t dhe iki nga Klina u vendos ne Prizeren. Atje vazhdoi shkollimin e tij dhe formuan me Kengtarin SACRIFICE dhe shoket e tjere te Grupin FBS.
Mbasi kreu shkollen atje u kthye serish ne vendlindje dhe u qetsua edhe situata e tij. Ai beri studio me shoke me emrin GRAND STUDIO dhe filloi inqizime profesionale, pasi edhe arriti edhe shume si kengar i njohur me grupin e tij.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}