>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 29 Nëntor 2010, Maria Lajçaj publikon videoklipin "Kenga Ime Bashkon Trojet".

Në vitin 2012, Maria Lajçaj publikon albumin "2 Me 8"

Në vitin 2012, Maria Lajçaj, Viki Lulgjuraj & Amanda Ujkaj publikojnë albumin "Të Bukurat E Malsisë"

Më datë 1 Korrik 2013, Maria Lajcaj publikon videoklipin "Fenomen". Muzika e këngës u punua nga Gjon Bibaj, teksti u shkrua nga Gjon Bibaj. Videoklipi u prodhua nga Musical.

Më datë 26 Tetor 2014, Maria Lajçaj publikon videoklipin "Shqipja Jone".

Më datë 1 Prill 2015, Maria Lajçaj publikon videoklipin "Dasma Ma E Bukur".

Më datë 18 Qershor 2019, Maria Lajçaj publikon videoklipin "Perfekt".

Më datë 16 Qershor 2021, Gjon Lleshi publikon videoklipin "Hajt Bre Djalo", në bashkëpunim me Maria Lajçaj. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Valon Biba.