>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Dhjetor 2019, Mandy publikon videoklipin "Merri Shoqet".

Më datë 4 Janar 2020, Mandy publikon videoklipin "Nena Ime".

Më datë 7 Shkurt 2020, Mandy, G Bani & Geri publikojnë videoklipin "Lale Lale".

Më datë 13 Mars 2020, Mandy & G Bani publikojnë videoklipin "Si At'her". Muzika e këngës u punua nga Stine & G Bani, ndërsa teksti u shkrua nga Stine, G Bani & Mandy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Stine.

Më datë 4 Korrik 2020, Mandy publikon videoklipin "Aladini". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandy.

Më datë 30 Dhjetor 2020, Mandy publikon videoklipin "Vitet Pal Pal". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandy. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 18 Qershor 2021, Mandy & Klev publikojnë videoklipin "A'je". Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 18 Korrik 2021, Mandy & Mandi Nishtulla publikojnë videoklipin "Ku Ku". Muzika e këngës u punua nga Alandy, Edlir Begolli, Skerdi & Princ1, teksti u shkrua nga Princ1, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Alandy.

Më datë 7 Nëntor 2021, Mandy publikon videoklipin "Paf Puf". Teksti i këngës u shkrua nga Mandy, ndërsa orkestrimi u punua nga Princ1. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 28 Nëntor 2021, Mandy publikon videoklipin "Kuq E Zi", në bashkëpunim me Princ1. Teksti i këngës u shkrua nga Princ1 & Mandy. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 5 Prill 2022, Mandy publikon videoklipin "Milioner", në bashkëpunim me Baba Lin. Kënga është kompozuar nga Alandy, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Mandy & Baba Li. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 20 Gusht 2023, Mandy & Klementi publikojnë videoklipin "Hajde Zemer". Teksti i këngës u përgatit nga Princ1, teksa për arranzhimin u kujdes Alandy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.

Më datë 29 Shtator 2023, Mandy & Luka publikojnë videoklipin "Melodi". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Mandy & Princ1, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Unik Beatz. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mandy & Princ1.

Më datë 13 Mars 2024, Mandy & Petrit Vullkani publikojnë videoklipin "Fale". Teksti është shkruar në bashkëpunim nga Mandy & Petrit Vullkani, teksa për arranzhimin e këngës u kujdes Apollo. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Princ1.