>
BIOSHQIP
Biografia
Mosel Zogaj, tashme i njohur si Mak Zogaj eshte artisti pare qe ka sjellur zhanrin trapsoul ne Kosove, dhe eshte nder artistet me te veçuar nga Prizreni. Tani per tani punon ne studion me te njohur ne prizren SSS dhe po angazhohet ne projekte e radhes. Deri me tani ai ka te publikuar dy kenge ne Youtube: "Hiat", "00:00, "Dhoma Private" dhe "BAE".

Tani eshte artist i labelit Ham Squad sepse kenga e tij ":):" u publikua ne kanalin zyrtar te Ham Squad.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}