>
BIOSHQIP
Biografia
Ndonëse pas vetës nuk la shumë këngë e videoklipe, ai ia doli që të konkurrojë artistët e rinj nga e gjithë bota në “MTV Awards 2013”, duke triumfuar shumë nga ata që përbënin listën prej 100 mijë këngëve për t’u pranuar në këtë kompeticion. Dhe ishte pikërisht Loni ai që do të jetë pjesë e “MTV Music Awards”, për të rinj pasi që kënga e tij është pranuar në mesin e 20 këngëve më të bukura. “Dëshiroj të ju falënderoj për përkrahjen gjatë karrierës time muzikore. Jam krenar që kam arritur deri këtu por besoj se do të vazhdoj tutje. Të shohësh veten në televizor për natën e Vitit të Ri është fillim i mbarë i vitit 2014 që do të ketë shumë surpriza për ju!”, kishte shkruar këngëtari në profilin zyrtar në ‘Facebook’. MTV ka organizuar një kontest të për këngëtarët e rinj, por me përvojë, për të sprovuar veten e tyre në konkurs.

Më datë 26 Prill 2014, Loni Gashi publikon videoklipin "Crazy And Wild", në bashkëpunim me Stresi. Muzika e këngës u punua nga Loni Gashi, Nurteel, teksti u shkrua nga Loni Gashi, Stresi. Videoklipi u prodhua nga Asha.

Më datë 17 Prill 2015, Loni Gashi publikon videoklipin "Higher".

Loni Gashi ka njoftuar se do publikojë së shpejti videoklipin "Fallin'".

Loni Gashi ka njoftuar se do publikojë së shpejti videoklipin "Loving You".