>
BIOSHQIP
  • 2 Fjalë Për Klipin E Ri “Little Birds” Nga Levels & Fanny Leeb
    05-12-2014
    Rep grupi i njohur Levels bënë shumë bujë me debutimin e tyre në vitin 2012. Ata ishin pjesë e "Kënga Magjike" me këngën "Ajo don mu ni nalt", si dhe publikuar një duet me Big Bastën i cili pati shumë sukses. Por pas këtij projekti nuk pamë asnjë nga dy çunat e talentuar të këtij grupi. Por viti 2014 duket të jetë një rikthim i mbarë për grupin. Sot ata kanë lansuar videoklipin e tyre më të ri "Little Birds" në duet me Fanny Leeb. Muzika është realizuar nga Krenar Arifi & Fanny Leeb, ndërsa teksti është shkruar nga Levels, Fanny Leeb. Videoklipi është pregaditur nga produksioni Meanistry. ...
  • Levels Sjellin “Rockstar” Në Bashkëpunim Me Big Basta
    19-03-2013
    Rep-grupi “Levels” ka sjellë videoklipin e këngës “Rockstar” që e ka realizuar në bashkëpunim me Big Basta. Gjatë pjesëmarrjes në Festivalin “Kënga Magjike”, reperët u njohën me këngëtarin nga Shqipëria dhe atje lindi ideja për një projekt të përbashkët. “Me bashkëpunimin jemi ndarë shumë të kënaqur, si ne po ashtu edhe Big Basta, ndërsa në të ardhmen do të kemi edhe bashkëpunime të tjera me të dhe me këngëtarët tjerë, të cilët do t’i tregojmë pas përfundimit të këngëve”, kanë thënë anëtarët e “Levels” për Telegrafi. Klipi është punuar nga videoproduksioni Domino Films, ndërsa xhirimet janë bërë në Prishtinë....
{{ page + 1 }}/{{ pages }}