>
BIOSHQIP

Me Kënd është Leonora Jakupi Në Pragë?

27-12-2015
Ndonëse janë festat e fundvitit dhe kjo sezonë është mjaft e ngarkuar dhe e ngjeshur për këngëtarët, kjo si duket nuk po i bën fare përshtypje Leonora Jakupit.

Kjo pasi ajo nëpërmjet rrjeteve të saj sociale si Instagrami ka bërë të ditur se kohët e fundit ajo ka shkruar për vizitë në Pragë.

Sipas një fotoje që Leonora ka postuar në Instagram ajo shihet në rrugët e qytetit të Pragës e veshur plot stil, por që nuk ka dashur të tregojë se me kë ka shkuar ajo në Pragë?

Kjo mbetet enigmë.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Me Kënd është Leonora Jakupi Në Pragë?