>
BIOSHQIP

Leonora Jakupi Fjalë Emocionuese Për Lecin

14-11-2015
Këngëtarja leonora Jakupi i ka dedikuar në rrjetet e saj sociale një shkrim të veçantë humoristit të njohur Ibrahim Krajkova i cili ka ndërruar jetë mbrëmë për shkak të një atakti në zemër. Leonora ka postuar një foto ku shihet bashk me Lecin(emri artistik i humoristit) dikur në vitet 1996. “Lamtumirë o njeri i mirë që gjithmonë dite të na i mbushesh zemrat me gaz dhe skenën me artin tënd të ndjeshëm. Mungesa jote nuk domëthënë asnjëherë mosprani. Faleminderit për gjithçka që na dhurove. Paqe!”, ishin vargjet e Leonores dedikuar atij.
(B.A/Teksteshqip.Com)

Leonora Jakupi Fjalë Emocionuese Për Lecin