>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 2 Qershor 2012, Leonora Ajdari publikon videoklipin "Botë E Ligë".

Në Maj 2013, Leonora Ajdari merr pjesë në Top Fest 10 me këngën "Koha Le Te Flase".

Më datë 21 Dhjetor 2013, Leonora Ajdari publikon videoklipin "Une Dhe Ti". Videoklipi u prodhua nga Power Production.

Në Maj 2014, Leonora Ajdari merr pjesë në Top Fest 11 me këngën "Misteri".

Më datë 20 Maj 2017, Leonora Ajdari publikon videoklipin "Gjëneza".

Më datë 12 Mars 2019, Leonora Ajdari publikon videoklipin "Male O Ju Male". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Naim Gjoshi. Videoklipi u prodhua nga kompania Daniel Joveski. Me këtë këngë, Leonora Ajdari merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 19 në vitin 2019.

Më datë 25 Dhjetor 2019, Leonora Ajdari & Faton Sadiku publikojnë videoklipin "Zjarr I Ndezur".

Në Maj 2020, Leonora Ajdari & Faton Sadiku marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 20 me këngën "Zjarr I Ndezur".