>
BIOSHQIP
Biografia
Shumë artistë zgjedhin të njëjtin emër dhe jo një emër arti origjinal dhe unik. Në këtë faqe përmbledhim të gjithë ata që kanë publikuar këngë me emrin "Leo".

Më datë 27 Dhjetor 2007, Leo publikon videoklipin "Edhe 100 Vjet".

Në Dhjetor 2008, Leo merr pjesë në Zhurma Show 2008 me këngën "Jam Ilaq".

Në Nëntor 2009, Leo merr pjesë në Çelësi Muzikor 3 me këngën "T'zezat Tua".

Në Dhjetor 2009, Leo merr pjesë në Zhurma Show 2009 me këngën "T'zezat Tua".

Më datë 28 Nëntor 2012, Gjilan G publikon videoklipin "100 Jahre / 100 Vjet", në bashkëpunim me Leo.

Më datë 10 Shtator 2016, Leo publikon videoklipin "Sikur Ti". Teksti u shkrua nga Soulkid (Uki Latifi).

Më datë 18 Tetor 2017, Leo publikon videoklipin "Etapa".

Më datë 14 Gusht 2018, Leo publikon videoklipin "Dashuria E Jone". Muzika e këngës u punua nga Arsim Bunjaku, teksti u shkrua nga Arsim Bunjaku, ndërsa për orkestrimin u kujdes Florent Boshnjaku.

Më datë 4 Mars 2022, Leo publikon videoklipin "Bye Bye". Muzika e këngës u punua nga Lum Dakaj & Big Deal Records, ndërsa teksti u shkrua nga Lum Dakaj. Produksioni audio u realizua nga Big Deal Records.