>
BIOSHQIP
Biografia
Drums: Andi Haxhihyseni
Vocals: Moses Cala
Guitars: Dritan Xhelili
Bass: Andi Pinari
Keyboard: Delar Turku
DËRGOI:
Evente
Më datë 27 Shtator 2023, Laud O publikojnë videoklipin "Belong". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Dritan Xhelili. Produksioni audio u realizua nga Olsi Gjondedaj.