>
BIOSHQIP
Biografia
Bajram Bllaca ka filluar te merret me muzik nga femirija. Ai ishte gjithmon shemmbull ne klasen e tij. Me heret eshte marrë edhe me sport dhe ka luajtur ne klubin e futbollit Arbana.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}