>
BIOSHQIP
Biografia
KRRIKI - Valdrin Gashani vjen nga fshati Qendres i Drenices. Eshte 19 vjeçar dhe vijon mesimet ne shkollen Teknike " Fehmi Lladrofci " Ne Drenas. Ai ka realizuar disa kenge dhe pritet qe se shpejti te promovoj edhe albumin.
KATEGORI: