>
BIOSHQIP
Biografia
Ai eshte femija i pare nga tre femijet e familjes Thano. Ne moshen 3 vjecare, familja e tij ka emigruar drejt Greqise, ku edhe Kristo u rrit duke u aktivizua atje me sporte te ndryshme si futboll, not etj. Ne moshen 15 vjeqare familja e tije rikthehet ne Shqiperi, ne qytetin e Fierit. Kristo vazhdon aty studimet per kanto ne shkollen e muzikes 'Jakov Xoxa'. Gjate kesaj kohe ai aktivizohet me banda te ndryshem te muzikes rock si vocalist, duke kenduar neper pubet e ndryshme te nates ne kryeqytet. Me vone mbas fillimit te universitetit ai zhvendoset ne Tirane ku edhe rastesisht merr pjese ne X factor Albania, qe behej ne ate kohe per here te pare ne Shqiperi. Aty pikaset talenti i tij dhe menyra dhe stili i tij i vecante i te berit muzike. Ai arrin deri ne finale duke zene vendin e dyte ne ate kompeticion. Sot nga informacionet qe kemi nga rrjetet sociale, na rezulton se prej disa vitesh ai jeton ne Angli.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}