>
BIOSHQIP
Biografia
Krack' filloi gjithçka në vitin 2004 me pajisje të thjeshtë, jo profesionale. Albumi i tij "Krackylac" është në një nivel shumë të lartë dhë i ka dhënë hype artistit në qytetin e tij Rosenheim dhe në rrethinë të Bayernit.

Në 2006 ai vendosi të bëjë çdo gjë me doren e vetë dhe është themelues i Labels GK RECORDS dhe SHINEX ENTERTAINMENT.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}