>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 24 Dhjetor 2014, Kosovare Gashi publikon videoklipin "I Huaj". Muzika e këngës u punua nga Ardian Kastrati, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga MProduction.

Në Prill 2016, Kosovare Gashi merr pjesë në Celësi Muzikor 10 me këngën "Të Du".

Më datë 12 Qershor 2021, Kosovare Gashi publikon videoklipin "Kjo Buk E Gurbetit". Kënga u orkestrua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania ProMedia.

Më datë 3 Maj 2022, Kosovare Gashi publikon videoklipin "Motra Jem". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Besnik Zikolli, ndërsa tekstin e shkroi Daut Burrniku.

Më datë 31 Dhjetor 2022, Kosovare Gashi publikon videoklipin "Me Pas Baben Gjallë". Teksti i këngës u përgatit nga Abaz Selmani, teksa për arranzhimin u kujdes Besnik Zikolli.

Më datë 13 Maj 2023, Kosovare Gashi publikon videoklipin "Bija Nanës (Kanagjegji)". Videoklipi u prodhua nga kompania ProMedia.