>
BIOSHQIP
Biografia
Emri i vertet i tij Seid Ibrahimi dhe eshte kantautor i njohur per promovimin e reperve të rinj. Kia filloi me MitroRecords me nje grup te madh e me pastaj erdhi ideja per ndryshim Felon Records Kia&Cufa (Isuf Sejdiu) dhe pas shume e shum evitesh Kia Felon i vetem duke mos e tradhtuar asnjeher Felon-in!

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}