>
BIOSHQIP
Biografia
Një shpirt i lirë si i saj, pëlqen të jetë po e njëjta edhe përtej magjisë që ofron skena. Ajo po punon fort për tu rritur edhe më shumë profesionalisht dhe për tu bërë një nga zërat më të dashur për publikun. Dhe gjasat janë që ëndrrat e saj të realizohen shumë shpejt.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}