>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Më datë 19 Nëntor 2014, Kadri Rogaqi publikon videoklipin "Vetem Nje Fjale".

Më datë 11 Dhjetor 2015, Kadri Rogaqi publikon videoklipin "Nje Jete Me Ty".

Më datë 18 Gusht 2016, Ariann publikon videoklipin "Si Dikur", në bashkëpunim me Kadri Rogaqi.

Më datë 4 Nëntor 2016, Kadri Rogaqi publikon videoklipin "Dy Emra". Shkruarjen e tekstit dhe realizimin e muzikës i ka bërë Kreshnik Avdiu. Orkestrimin e kësaj kënge e ka bërë Artan Mezini. Ana vizuale i është besuar produksionit Three Creative.

Në vitin 2016, Kadri Rogaqi publikon albumin "Live 2016".

Më datë 30 Qershor 2018, Adri publikon videoklipin "Fajtor Je Ti". Muzika e këngës u punua nga Shkumbin Nebihu, teksti u shkrua nga Imperialb, Kadri Rogaqi.

Më datë 28 Tetor 2018, Adri publikon videoklipin "Mashup 2018".

Më datë 21 Prill 2020, Adri publikon videoklipin "A Ke Shpirt". Teksti i këngës u shkrua nga Fuego. Produksioni audio u realizua nga Bini Nebihu.

Më datë 6 Korrik 2022, Aida Doçi & Adri Rogaci publikojnë videoklipin "Flutur".

Më datë 26 Nëntor 2022, Adri Rogaqi publikon videoklipin "Shejtane". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Më datë 17 Maj 2023, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "Nuse". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Më datë 5 Tetor 2023, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "Trëndelinë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Agon Neziri. Videoklipi u prodhua nga kompania N'pik Creative.

Më datë 28 Tetor 2023, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "S'ka Si Na". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Më datë 24 Shkurt 2024, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "Yjet". Muzika e këngës u punua nga Sardi Mneri, ndërsa teksti u shkrua nga Deyzoh (Ronaldo Shtylla).

Më datë 15 Maj 2024, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "Falëm". Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.

Më datë 17 Qershor 2024, Adri Rogaqi & Iliriana Sadriu publikojnë videoklipin "Ti Kur Dojshe". Kënga është kompozuar nga Nurteel, ndërsa tekstin e kanë shkruar së bashku Nurteel & Ghulo. Produksioni audio u realizua nga Nurteel.