>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 21 Maj 2017, Fermeri (Ismet Balaj) publikon videoklipin "Mos Qaj".

Më datë 22 Shkurt 2019, Ismet Balaj publikon videoklipin "M'Ka Pa Zoti". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ismet Balaj. Videoklipi u prodhua nga kompania Red Media.

Më datë 8 Maj 2019, Ismet Balaj publikon videoklipin "Dasma Jone".

Më datë 17 Maj 2019, Ismet Balaj publikon videoklipin "Perhajr Synetia". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ismet Balaj. Videoklipi u prodhua nga kompania Red Media.

Më datë 13 Korrik 2019, Ismet Balaj publikon videoklipin "Erdhën Gurbetçarët". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ismet Balaj. Videoklipi u prodhua nga kompania Red Media.

Më datë 13 Dhjetor 2019, Ismet Balaj publikon videoklipin "Pishman".

Më datë 31 Tetor 2020, Ismet Balaj publikon videoklipin "Djali Nga Gurbeti".

Më datë 2 Mars 2021, Ismet Balaj publikon videoklipin "Atdheu Ka Nevoje Hala".

Më datë 26 Nëntor 2021, Ismet Balaj publikon videoklipin "Pushka Ime Nuk Shet Trimni". Muzika e këngës u punua nga Nexhat Macula, teksti u shkrua nga Fatmir Muja, ndërsa për orkestrimin u kujdes Vedat Lushtaku. Videoklipi u prodhua nga kompania Donjeta.

Më datë 13 Maj 2022, Ismet Balaj publikon videoklipin "M'ka Mbet Loti N'faqe". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ismet Balaj, teksa për arranzhimin u kujdes Vedat Lushtaku.

Më datë 24 Qershor 2022, Ismet Balaj publikon videoklipin "Po Vjen Moti Me Plot Gëzime". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ismet Balaj, teksa për arranzhimin u kujdes Vedat Lushtaku.

Më datë 13 Maj 2023, Ismet Balaj publikon videoklipin "Treni I Fundit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fatmir Muja, ndërsa orkestrimi u realizua nga Vedat Lushtaku. Videoklipi u prodhua nga kompania Donjeta.

Më datë 31 Maj 2023, Lendita Selimi & Ismet Balaj publikojnë videoklipin "Ja Sivjet, Ja N'mot". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ismet Balaj, ndërsa orkestrimi u realizua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania Dream Films.

Më datë 8 Korrik 2023, Ismet Balaj publikon videoklipin "Krejt Ti Fala". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Ismet Balaj, teksa për arranzhimin u kujdes Ridvan Bajrami.