>
BIOSHQIP
Biografia
Në Maj 2002, Ingrid Jushi & Luis Shemini marrin pjesë në Këngët E Stinës 2002 me këngën "Ndjehem Ndryshe".

Në Dhjetor 2002, Ingrid Jushi merr pjesë në Festivali i 41-të në RTSH me këngën "Befas Zgjohem".

Në Dhjetor 2003, Rudi & Ingrid Jushi marrin pjesë në Festivali i 42-të në RTSH me këngën "Me Ty".

Në Dhjetor 2004, Ingrid Jushi merr pjesë në Festivali i 43-të në RTSH me këngën "Vetem Nje Nate".

Në Prill 2005, Ingrid Jushi & Edison Abazi marrin pjesë në Top Fest 2 me këngën "Cika Bom Bom".

Në Dhjetor 2005, Ingrid Jushi merr pjesë në Festivali i 44-të në RTSH me këngën "Po Dhe Jo".

Në Maj 2009, Ingrid Jushi merr pjesë në Top Fest 6 me këngën "Pa Ty Jam E Vetme".