>
BIOSHQIP
Biografia
Imbro është marrë me muzikë që kur ishte 10 vjeç dhe luan në shumë instrumenta muzikorë. Këngëtari që vjen nga njê familje muzikantësh është bërë i njohur për publikun me këngët dhe videoklipet e realizuara, ndër to bashkëpunimi me këngëtaren Eli Fara me këngën “Duamë”.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}