>
BIOSHQIP
Biografia
Ibrahim Kasami është ndër ata këngëtar që me zërin e tyre kanë bërë vend në zemrat e publikut të gjërë. është nga Tetova dhe rruga e tij në muzikë ka nisur që në fëmijëri, e trasuar nga i ati, që i binte mrekullueshëm kavallit. Dashuria e parë e Ibrahimit ishte çiftelia dhe tingujt e saj të mrekullueshëm. Më pas, Ibrahim Kasami nisi të këndonte e të dëshmohej në shumë vende, duke u bërë edhe tejet i angazhuar në mbrëmje, dasma e ahengje. Këngëtari në vitin 1998 editoj albumin e parë muzikor, që pati sukses dhe i hapi shumë dyer. Me kalimin e viteve, këngëtari sjelli projekte të ndryshme, këngë, albume. E veçanta e tij është se përherë këndon live dhe e ndez atmosferen kudo ku shfaqet.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}