>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 3 Dhjetor 2021, Hazy publikon videoklipin "Zig Zag". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga kompania Cinematic.ch.

Më datë 10 Qershor 2022, Olsi Bylyku publikon videoklipin "Ca Ca", në bashkëpunim me Hazy. Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Hazy & Marenglen Boja kanë realizuar bashkë muzikën, ndërsa për tekstin e kësaj kënge janë kujdesur Hazy & Olsi Bylyku. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.

Më datë 7 Tetor 2022, Hazy publikon videoklipin "Albos/Level up". Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga kompania Cinematic.ch.

Më datë 3 Dhjetor 2022, Hazy publikon videoklipin "Aisheh", në bashkëpunim me Olsi Bylykun. Teksti i këngës është shkruar në bashkëpunim nga Hazy & Olsi Bylyku, teksa për arranzhimin u kujdes vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 27 Janar 2023, Hazy publikon videoklipin "Anash I Lija", në bashkëpunim me Klodian Kodrën. Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja.

Më datë 28 Qershor 2023, Hazy publikon videoklipin "Ata", në bashkëpunim me Anila Mimanin. Teksti dhe orkestrimi i këngës u përgatitën nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja & Hazy.

Më datë 3 Nëntor 2023, Hazy publikon videoklipin "Vonë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga Cinematic.ch, ndërsa produksioni audio u realizua nga Marenglen Boja & Hazy.

Më datë 15 Dhjetor 2023, Hazy publikon videoklipin "U Binde". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga kompania Cinematic.ch.

Më datë 16 Shkurt 2024, Hazy publikon videoklipin "Ja Di", në bashkëpunim me Klodian Kodrën. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hazy. Videoklipi u prodhua nga kompania Ar Visual.

Më datë 30 Prill 2024, Hazy publikon videoklipin "Masakër", në bashkëpunim me Olsi Bylykun. Muzika e këngës është shkruar nga vetë Hazy, ndërsa tekstin e kanë shkruar në bashkëpunim Hazy & Olsi Bylyku. Produksioni audio u realizua nga Mb Music.