>
BIOSHQIP
Biografia
Hamiti ben tekstet e te gjitheve kengeve rapsodike per deshmore etj.

Në vitin 2014, Hamit Kastrati & Perparim Brati publikojnë albumin "Nje Shqiperi Do T'jet N'ballkan".

Në vitin 2018, Hamit Kastrati & Perparim Brati publikojnë albumin "Mos Ja Kthe Shpinen Atdheut".

Më datë 4 Maj 2022, Hamit Kastrati publikon videoklipin "Vajza T'bukra Hasi Ka", në bashkëpunim me Klevi Gaxhën. Teksti i këngës u shkrua nga vetë Hamit Kastrati.

Më datë 21 Tetor 2022, Hamit Kastrati publikon videoklipin "Lamtumire O Vendi Im". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hamit Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania Fenix Studio.

Më datë 5 Maj 2023, Klevi Gaxha & Hamit Kastrati publikojnë videoklipin "Shqipet E Lirisë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Hamit Kastrati, ndërsa orkestrimi u realizua nga Sami Hoxha. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 30 Tetor 2023, Hamit Kastrati publikon videoklipin "Këngë Kushtuar Selim Dinës". Teksti i këngës u përgatit nga vetë Hamit Kastrati, teksa për arranzhimin u kujdes Sami Hoxha.

Më datë 15 Janar 2024, Hamit Kastrati publikon videoklipin "Qaj Me Lot N'breg T'oqeanit". Muzika e këngës u punua nga Sami Hoxha, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Hamit Kastrati.

Më datë 25 Mars 2024, Sali Gashi & Hamit Kastrati publikojnë videoklipin "Molla E Kuqe". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Hamit Kastrati, ndërsa orkestrimi u realizua nga Sami Hoxha.

Më datë 18 Prill 2024, Hamit Kastrati publikon videoklipin "Këngë Kushtuar Islam Hamitit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Hamit Kastrati, teksa për arranzhimin u kujdes Sami Hoxha.