>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 31 Mars 2024, Granit & Ilirjana Elshani publikojnë videoklipin "Sa Je Kan Me Mu". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Artan Mezini (Arti Rec).
KATEGORI: