>
BIOSHQIP
Biografia
Jeton në Dubovik, një fshat afër Deçanit. Shkollën fillore e kryen në Prapaqan, atë të mesmen në gjimnazin "Vëllezërit Frashëri" në Deçan, ndërsa ka diplomuar në Fakultetin Juridik "Haxhi Zeka" në Pejë. Gramoz Gërvalla është një këngëtar i zhanrit të ri modern, i ashtuquajtur "Turbo Folk". Është një këngëtar i njohur i estradës shqiptare. Përveç zhanrit të muzikës që ai e kultivon, Gramozi është i njohur edhe si këngëtar i muzikës së mirëfilltë popullore, argëtuese dhe atë folklorike. Muzikën e ka si traditë familjare, ku inspirim më të madh ka gjetur tek xhaxhai i tij, tashmë i ndjerë i madhi Jusuf Gërvalla. Si i vogël ka filluar të këndojë, por për herë të parë del në skenë në vitin 2008 në moshën 17 vjeçare.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}