>
BIOSHQIP
Biografia
Edhe pse gjat muajve të fundit nuk ka publikuar asgjë aji ka punuar në Video klipin e tij më të ri dhe në albumin e 2 të ardhshëm i cili është në përfundim e sipër.

Albumi do të jet me bashkpunime me këngtar/e të ndryshëm Shqiptar, Gold King përkujdeset vet si për tekstet ashtu edhe për inqizime të cilat i kryen në "Reword Records" ku njëkohsisht është edhe producent.

Pjesa më e madhe e albumit është kryer pothuajse 80% është e përfunduar albumi mba titullin "S'mdel Afati", një pjes e intrumentaleve jan të punuara nga vet ai kurse ndërsa disa të tjer jan programu jasht shtetit, gjithsej do jen 12-13 këng mysafir special jan: Bazzuka, Arre(ARDITA), DR Mery, Agresioni ...etj.

Ndërsa Gold King premnton që së bashku me albumin dot del edhe një video klip i cili është duke u punuar

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}