>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 29 Prill 2012, Pandora & Gjin Dona publikojnë videoklipin "Behu Trandafil".

Më datë 4 Dhjetor 2012, Gjin Dona publikon videoklipin "Zef Ndoc Ndreca".

Më datë 19 Nëntor 2014, Gjin Dona publikon videoklipin "Kush Thote Nane Ka Thirre Mirdite".

Më datë 26 Maj 2015, Gjin Dona publikon videoklipin "Kendoj Per Festat Tona".

Më datë 15 Gusht 2016, Gjin Dona publikon videoklipin "Lulja E Mergimit".

Më datë 18 Prill 2017, Gjin Dona publikon videoklipin "Këngë Për Simon Gjetën".

Më datë 3 Qershor 2017, Gjin Dona publikon videoklipin "Vallja E Mirdites".

Më datë 30 Gusht 2017, Gjin Dona publikon videoklipin "Mark Llesh Doda I Lajthizes".

Më datë 16 Nëntor 2017, Gjin Dona publikon videoklipin "Prenga I Klubit Kure S'harrohet". Muzika e këngës u punua nga vetë Gjin Dona, ndërsa për orkestrimin u kujdes Roland Çukaj.

Më datë 29 Gusht 2018, Gjin Dona publikon videoklipin "Kol Toma I Veles".

Më datë 1 Tetor 2018, Gjin Dona publikon videoklipin "Krenari Dom Zef Oroshi".

Më datë 11 Maj 2019, Gjin Dona & Prena Beci publikojnë videoklipin "Bukurit E Mirdites". Muzika e këngës u punua nga Gjin Dona, ndërsa për orkestrimin u kujdes Behar Neli. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 17 Korrik 2019, Gjin Dona publikon videoklipin "Zef Gjok Brunga I Fanit".

Më datë 11 Janar 2020, Gjin Dona publikon videoklipin "Vizionar Si Gjok Margjini".

Më datë 29 Maj 2020, Edlira Arifi & Gjin Dona publikojnë videoklipin "Vajza E Tiranes E Djali I Mirdites". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Bekim Malsia. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 3 Gusht 2020, Gjin Dona publikon videoklipin "Kurrë Nuk Vdes Pjetër Kacurri".

Më datë 11 Korrik 2021, Gjin Dona publikon videoklipin "Dasma Shqiptare". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Bekim Malsia. Videoklipi u prodhua nga kompania DArt Channel.

Më datë 29 Dhjetor 2021, Gjin Dona publikon videoklipin "Llesh Gjergj Ndoj".

Më datë 22 Korrik 2023, Gjin Dona & Adelina Ndoj publikojnë videoklipin "Nuse Mirdite". Muzika e këngës u punua nga vetë Gjin Dona, ndërsa teksti u shkrua nga Fran Laska. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production.

Më datë 28 Nëntor 2023, Gold Ag & Gjin Dona publikojnë videoklipin "Mirdita". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Gold AG, teksa për arranzhimin u kujdes Gramoz Kozeli. Videoklipi u prodhua nga kompania MProduction.