>
BIOSHQIP
Biografia
Stili i Gjeto Luca është shumë unik dhe njerëzit e konsiderojnë atë si përfaqësuesin e tyre kur bëhet fjalë për trashëgiminë dhe traditat e tyre shqiptare.

Më datë 3 Nëntor 2013, Ingrit Gjoni publikon videoklipin "Hajde Sonte", në bashkëpunim me Gjeto Luca. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 20 Tetor 2014, Ingrit Gjoni publikojnë videoklipin "Mbretereshe", në bashkëpunim me Gjeto Luca. Muzika e këngës u punua nga Gramoz Kozeli, teksti u shkrua nga Endrit Mumajesi, ndërsa për orkestrimin u kujdes De Vox, Gramoz Kozeli. Videoklipi u prodhua nga Max Production. Me këtë këngë, Ingrit Gjoni marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 14 në vitin 2015.

Më datë 1 Qershor 2017, Ingrit Gjoni publikon videoklipin "Fustani Pika Pika", në bashkëpunim me Gjeto Luca. Muzika e këngës u punua nga Gramoz Kozeli, teksti u shkrua nga Gjeto Luca, Filloreta Raçi (Fifi), ndërsa për orkestrimin u kujdes De Vox. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 26 Shtator 2018, Ingrit Gjoni publikon videoklipin "Flake", në bashkëpunim me Gjeto Luca. Muzika e këngës u punua nga Kledi Bahiti, teksti u shkrua nga Filloreta Raçi (Fifi). Videoklipi u prodhua nga MAX Production.

Më datë 19 Dhjetor 2019, Marko & Gjeto Luca publikojnë videoklipin "3000 Vjet". Teksti i këngës u shkrua nga Marko Luca & Gjeto Luca. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 23 Dhjetor 2022, Marko Luca publikon videoklipin "Cka Po Don Ti", në bashkëpunim me Gjeto Lucën. Videoklipi u prodhua nga MAX Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Arlenn.

Më datë 4 Prill 2024, Marko Luca publikon videoklipin "Ma E Mira", në bashkëpunim me Gjeto Lucën. Muzika e këngës u punua nga Endi Hoxha, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Marko Luca. Produksioni audio u realizua nga Labinot Mezini.

Më datë 16 Maj 2024, Marko publikon videoklipin "Me Ty Po E Nis Jetën", në bashkëpunim me Gjeto Lucën. Teksti i këngës u shkrua nga Gjeto Luca. Videoklipi u prodhua nga Mvc Production, ndërsa produksioni audio u realizua nga Labinot Mezini.