>
BIOSHQIP
Biografia
Në Dhjetor 1991, Gjergj Jorgaqi & Jani Çekixhi marrin pjesë në Festivali i 30-të në RTSH me këngën "Sa Thellë Zemrën Ma Trazove".

Në Maj 1995, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Këngët E Stinës 1995 me këngën "Ti Qave".

Në Dhjetor 1997, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Festivali i 36-të në RTSH me këngën "Renia E Debores".

Në vitin 1997, Gjergj Jorgaqi publikon albumin "Qaj Dhe Qesh".

Në Maj 1998, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Këngët E Stinës 1998 me këngën "Artur Eja".

Në Nëntor 1999, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Kënga Magjike 1999 me këngën "Ti S'e Ndjen Ate Qe Fal".

Në vitin 2000, Gjergj Jorgaqi publikon albumin "Paradoks".

Në Nëntor 2000, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Kënga Magjike 2000 me këngën "Paradoks".

Në vitin 2002, Gjergj Jorgaqi publikon albumin "Seks Apo Fjale...".

Në Nëntor 2003, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Kënga Magjike 2003 me këngën "Kujt Ti Them".

Në Dhjetor 2003, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Festivali i 42-të në RTSH me këngën "Dua Dhe S'dua".

Në Maj 2004, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Top Fest 1 me këngën "Largohu".

Në Shtator 2004, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Mikrofoni I Artë 2004 me këngën "Zhgënjimi".

Në Janar 2005, Gjergj Jorgaqi merr pjesë në Kënga Magjike 2004 me këngën "Pa Dashuri".

Më datë 27 Maj 2007, Vagabondi publikojnë videoklipin "Nenat Shqipetare", në bashkëpunim me Erion Korini & Gjergji Jorgaqi. Me këtë këngë, Vagabondi marrin pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 6 në vitin 2007.

Në vitin 2008, Gjergj Jorgaqi publikon albumin "Stres".