>
BIOSHQIP
Biografia
Gëzim Nika është një këngëtar i famshëm folklorik shqiptar.
DËRGOI:

Evente
Në vitin 1998, Gëzim Nika publikon albumin "Unë E Dua Shqipërinë".

Më datë 30 Prill 2008, Gëzim Nika publikon videoklipin "Bien Tupanat".

Më datë 7 Janar 2009, Gëzim Nika publikon videoklipin "Viktimat E Tivarit".

Më datë 6 Maj 2010, Fatmira Breçani & Gëzim Nika publikojnë videoklipin "Hajt Bre Nane Mi Qite Ment".

Më datë 2 Prill 2013, Gëzim Nika publikon videoklipin "Ku Me Ke Tret".

Më datë 18 Gusht 2015, Fatmira Breçani & Gëzim Nika publikojnë videoklipin "Hirushja".

Më datë 20 Nëntor 2015, Gëzim Nika & Amarda Arkaxhiu publikojnë videoklipin "Kosove Shqiperi". Muzika e këngës u punua nga Valter Beqo, teksti u shkrua nga Jorgo Papingji, ndërsa për orkestrimin u kujdes Valter Beqo. Videoklipi u prodhua nga Max Production.

Më datë 5 Prill 2017, Gold AG publikon videoklipin "Liridona", në bashkëpunim me Gezim Nikën. Muzika e këngës u punua nga Gold AG & Kolë Susaj, teksti u shkrua nga Gold AG & Hamit Aliaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Alban Furtuna. Videoklipi u prodhua nga kompania MAX Production.

Më datë 28 Shkurt 2019, Gëzim Nika & Bukurie Funici publikojnë videoklipin "Duet Lirik".

Më datë 28 Shkurt 2019, Gëzim Nika & Bukurie Funici publikojnë videoklipin "Po E Jo".

Më datë 10 Maj 2023, Soni Malaj, Fatmira Breçani & Gëzim Nika publikojnë videoklipin "Do Ta Kallim". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Gramoz Kozeli, ndërsa tekstin e shkroi Gold AG. Videoklipi u prodhua nga kompania Fullmoon Production.