>
BIOSHQIP
Biografia
Djaloshi simpatik nga Deçani dhe me një zë të veçantë jeton në Prishtinë.

Në Maj 2013, Gentian Ramosaj merr pjesë në Celësi Muzikor 7 me këngën e bukur dhe ritmike "E ëmbël Bukuroshe". Duke qenë hera e parë në këtë festival Gentianit do të pëlqente shumë të fitonte çmimin e publikut.

Në vitin 2013, Gentian Ramosaj publikon albumin "Dashuria Me Ty".

Në Prill 2014, Gentian Ramosaj merr pjesë në Celësi Muzikor 8 me këngën "Ishte Simpati".

Më datë 11 Korrik 2014, Gentian Ramosaj publikon videoklipin "Rastesisht".

Më datë 7 Gusht 2014, Gentian Ramosaj publikon videoklipin "Seniorita".

Më datë 22 Gusht 2015, Gentian Ramosaj publikon videoklipin "Sa T'kam Prit".