>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 23 Tetor 2023, General Gramophone publikojnë videoklipin "Jasemin". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Shpend Lleshi & Bekim Këpuska kanë realizuar bashkë muzikën dhe tekstin e kësaj kënge.