>
BIOSHQIP
Biografia
Ai ka marre pjese ne shume koncerte dhe evente brenda dhe jashte vendit. Eshte pjesetar i grupit "Diamant", ku bejne pjese edhe Emiljano Lekaj, Arben Dema e Bardh Spahja.
Evente
Më datë 12 Janar 2010, Gezim Salaj & Valdet Luka publikojnë videoklipin "Moj Nuse".

Më datë 21 Maj 2013, Gezim Salaj & Valdet Luka publikojnë videoklipin "Eja Eja Sonte, Cke Me Mue".

Më datë 21 Maj 2013, Gëzim Salaj publikon videoklipin "Ulqinaku Na Ka Ardh".

Në Janar 2015, Gëzim Salaj merr pjesë në Prizreni Music Fest 2015 me këngën "Ulqinake".

Më datë 5 Gusht 2013, Gëzim Salaj & Alma Velaj publikojnë videoklipin "Lot E Mall".

Në Mars 2014, Gëzim Salaj merr pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Së Parit Herë Kur Jena Pa".

Në Mars 2014, Gëzim Salaj merr pjesë në Kenga Ime 2014 me këngën "Ulqinakes".

Në Prill 2015, Gëzim Salaj merr pjesë në Netët E Klipit Shqiptar 14 me këngën "Ulqinakes".

Në Dhjetor 2014, Gëzim Salaj merr pjesë në Shkodra Fest 1 me këngën "Nje Nate N'shkoder".

Më datë 6 Prill 2015, Gëzim Salaj publikon videoklipin "Nje Nate N'shkoder".

Më datë 31 Dhjetor 2015, Gëzim Salaj publikon videoklipin "Jabanxhija".

Më datë 16 Gusht 2017, Gëzim Salaj publikon videoklipin "Me Fal O Zot".

Më datë 11 Qershor 2018, Gëzim Salaj & Egzona Salaj publikojnë videoklipin "Gjysma E Shpirtit". Muzika e këngës u punua nga Vani Rushiti, Vojsava Alia, teksti u shkrua nga Vojsava Alia.

Më datë 8 Tetor 2018, Grupi Diamant publikojnë videoklipin "Potpuri Dasme 2018".

Më datë 3 Dhjetor 2018, Gëzim Salaj publikon videoklipin "O Jam Mërzit".