>
BIOSHQIP
Biografia
Fueggo eshte nje kengetar i ri ne boten e muzikes, i njohur me shume per bashkepunimin me shtepine diskografike ZzapnChriss. Emri i tij i vertet eshte Ensar Elshani dhe eshte i lindur me 26 Maj.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}