>
BIOSHQIP
Biografia
Fran Lucaj i lindur me 03.07.1973 ne fshatin Triesh të Malit të Zi. Kënga më e njohur e tij ishte "Nënë Malesi", e cila mori zemrat e shumë shqiptarve. Ka marrë pjesë në shumë koncerte dhe evenimente të ndryshme, si brenda, ashtu edhe jashtë vendit. Rikthehet përsëri me projekte të reja mbas një pauze disa vjeçare.
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}