>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Më datë 30 Gusht 2022, Floreta Ceka & Dava Gjergji publikojnë videoklipin "Ma E Mira Lulja N'gem". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Arifi, ndërsa tekstin e shkroi Tonin Ndreca. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production. Më datë 9 Shtator 2022, Floreta Ceka publikon videoklipin "Vuatjet E Gurbetqarit". Teksti i këngës u përgatit nga Anna Marku, teksa për arranzhimin u kujdes Alban Arifi. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production. Më datë 7 Tetor 2022, Floreta Ceka publikon videoklipin "Malli I Mërgimtarit". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Alban Arifi. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production. Më datë 21 Janar 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Trojet Shqiptare". Muzika e këngës u punua nga Studio Kuci, ndërsa teksti u shkrua nga Jetmir Ndoka. Më datë 4 Mars 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Nana, Emër I Bekuar". Muzika e këngës u punua nga Studio Kuci, ndërsa teksti u shkrua nga Tonin Ndreca. Më datë 9 Prill 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Morëm Nuse Bajraktar". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Alban Arifi, ndërsa tekstin e shkroi Anna Marku. Videoklipi u prodhua nga kompania Domi Production. Më datë 12 Gusht 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Mos Ma Luaj Syrin". Muzika e këngës u punua nga Studio Kuçi Production's, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu. Videoklipi u prodhua nga kompania Studio Kuçi Production's. Më datë 16 Shtator 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Vendlindja Ime". Muzika e këngës u punua nga Studio Kuci, ndërsa teksti u shkrua nga Tonin Ndreca. Videoklipi u prodhua nga kompania Studio Kuci Production's. Më datë 10 Nëntor 2023, Floreta Ceka publikon videoklipin "Dashurinë Ty Ta Kam Falë". Muzika e këngës u punua nga Studio Kuci Production's, ndërsa teksti u shkrua nga Jetmir Ndoka. Videoklipi u prodhua nga kompania Studio Kuci Production's. Më datë 7 Qershor 2024, Floreta Ceka publikon videoklipin "Kurr Mos Dalsha Në Bjeshk Pa Ty". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Xhejms Prenga, ndërsa tekstin e shkroi Anna Marku. Videoklipi u prodhua nga kompania Studio Oroshi.