>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 7 Gusht 2014, Flakron publikon videoklipin "Haide Sonte", në bashkëpunim me Albina.

Në vitin 2017, Flakron Voca merr pjesë në Albanian Star 2017.

Më datë 7 Qershor 2022, Flakron Voca publikon videoklipin "Fryma E Fundit". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Flakron Voca.

Më datë 25 Janar 2023, Voca publikon videoklipin "Vullkan". Teksti i këngës u shkrua nga vetë Flakron Voca. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 7 Shkurt 2023, Anna & Voca publikojnë videoklipin "Pa Mu". Kënga vjen e realizuar në të gjithë komponentët e saj nga vetë Flakron Voca. Produksioni audio u realizua nga vetë Flakron Voca.

Më datë 19 Janar 2024, Mahir Azizi & Flakron Voca publikojnë videoklipin "Krejt Kosova (Këngë Kushtuar Afrim Bunjakut)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Flakron Voca. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 16 Prill 2024, Flakron Voca publikon videoklipin "Moj Selvie". Muzika e këngës vjen si bashkëpunim nga Blerim Haziri & Flakron Voca, tekstin e shkroi vetë Flakron Voca, teksa për arranzhimin u kujdes Blerim Haziri. Videoklipi u prodhua nga Nuanca Films, ndërsa produksioni audio u realizua nga Blerim Haziri.