>
BIOSHQIP
Biografia
Nuk ka akoma asnjë informacion...Evente
Më datë 1 Tetor 2018, Fjoralba Zeqollari publikon videoklipin "Sa Te Dua". Muzika e këngës u punua nga Bledi Telha.

Më datë 18 Shtator 2019, Fjoralba Zeqollari publikon videoklipin "Vendlindja Ime". Muzika e këngës u punua nga Bledi Telha, teksti u shkrua nga Marjol Rrapaj, ndërsa për orkestrimin u kujdes Bledi Telha.

Më datë 5 Qershor 2020, Kudret Ismaili & Fjoralba Zeqollari publikojnë videoklipin "Do Te Marre E Mos Beje Naze". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Bledi Telha. Videoklipi u prodhua nga kompania Cinefocus GT.

Më datë 18 Shtator 2022, Romeo Imeraj & Fjoralba Zeqollari publikojnë videoklipin "Hej Rini". Kënga vjen e realizuar në bashkëpunim, ku Vani Rushiti & Vojsava Alia kanë realizuar bashkë muzikën, Romeo Imeraj & Vojsava Alia kanë punuar bashkë tekstin e kësaj kënge, ndërsa për arranzhimin u kujdes Vani Rushiti.