>
BIOSHQIP
Biografia
Fjolla Morina është një këngëtare me shumë sharm nga Kosova. Gati të gjitha këngëtaret e evitojne kete teme, Fjolla është e vetmja që publikisht e ka pranuar se ka pasur ndërhyrje në trupin e saj duke filluar nga buzët e pastaj edhe në pjesët e tjera. Siç duket ajo është e kënaqur me pamjen e saj pavarsisht ndërhyrjeve dhe kjo gjë nuk i pengon aspak. Fjolla Morina i kishte dhënë fund beqarisë qysh në moshë të re sepse ishte e dashuruar dhe mendonte se e kishte gjetur princin e ëndrrave me të cilin vendosi të martohej. Nga kjo martesë Fjolla Morina ka një vajzë. Pas ndarjes nga bashkeshorti, Fjolla nisi nje lidhje te re, nga e cila erdhi ne jete vajza e saj e dyte. Fatkeqesisht, edhe kjo lidhje perfundoi disa muaj para lindjes se vajzes se tyre. Fjolla ka lëne gjurmë në tregun muzikor qysh ne daljet e para ne skene. Muzika për të është një hobi që ka shumë rëndësi pasiqë siç thotë ajo këtë talent e ka trashëguar nga e ëma. Si shumë këngtarë edhe Fjolla u bë e njohur me performancat e saj në festivale ku u paraqit me hitet e saj.

DËRGOI:
EVENTET
  • {{ evt.section_title }}
    {{ evt.feed_text }} {{ evt.custom_text }}

    📆  {{ evt.fancy_date }}