>
BIOSHQIP
Biografia
Më datë 29 Prill 2015, Fjolla Gashi publikon videoklipin "Askend Tjeter". Me këtë këngë, Fjolla Gashi merr pjesë në Prizreni Music Fest 2015 në vitin 2015.

Më datë 9 Nëntor 2015, Qendra publikojnë videoklipin "Ti Je", në bashkëpunim me Fjolla Gashi & Agush Idrizi.

Më datë 15 Shkurt 2016, Fjolla Gashi publikon videoklipin "Moj Shqiperi".

Më datë 26 Shkurt 2017, Fjolla Gashi publikon videoklipin "Kthema Zot".

Më datë 8 Gusht 2022, Fjolla Gashi publikon videoklipin "Vijm Prej Diaspores". Muzikën dhe orkestrimin e këngës e punoi Xheni Meçe, ndërsa tekstin e shkroi Daut Burrniku. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 18 Maj 2023, Fjolla Gashi publikon videoklipin "Lumja Une Ku Erdha Nuse". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 25 Qershor 2023, Baboo Darabuka & Dj Benity publikojnë videoklipin "Nusja Jon E Bukur", në bashkëpunim me Fjolla Gashin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga kompania BUG Production.