>
BIOSHQIP
Biografia
Në vitin 2015, Vehbi Berisha & Fjolla Berisha publikojnë albumin "Atmosfera".

Më datë 1 Korrik 2018, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Lujmi Lujmi".

Më datë 28 Qershor 2020, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Kallma Cigaren".

Më datë 30 Janar 2023, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Kaj Moj Nuse".

Më datë 31 Mars 2023, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Flamuri x Zoge".

Më datë 28 Maj 2023, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Veq Ti Nane S'ke Lan".

Më datë 4 Korrik 2023, Vehbi & Fjolla Berisha publikojnë videoklipin "Shota".

Më datë 13 Tetor 2023, Fjolla Berisha publikon videoklipin "Ditari". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Vehbi Berisha, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Fjolla Berisha. Produksioni audio u realizua nga Vehbi Berisha.